Splošni pogoji prijave in prejemanja e-novic

  1. Splošno

Studio Mazzini d.o.o. s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov na spletni strani www.poslovninacrt.si.

Ne e-novice se lahko prijavijo fizične in pravne osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.poslovninacrt.si in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.

Studio Mazzini d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.poslovninacrt.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice spletnega mesta www.poslovninacrt.si:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic spletnega mesta www.poslovninacrt.si:
  • dovoljujem Studio Mazzini d.o.o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Studio Mazzini d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

 

  1. Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov je pošiljanje e-novic.  Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

 

  1. Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@poslovninacrt.si

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.«

Velikost fonta
Kontrast